Додека го следеа мешањето на топките, Французите направија голема грешка. Покрај името на Динамо од Загреб, стоеше знамето на Србија!?

Кој работи, греши, но Хрватите нема да бидат задоволни поради ова …

Динамо ќе ги одмери силите со Краснодар.

Fudbal