По 10 месеси конечно заврши Задруга 3. Оваа задруга како што кажуваат српските новинари дефинитивно ги рушела сите рекорди на гледаност. Фамилијата Џогани , синот на познатиот мафијаш Карич, кошаркарот Јањушевил, како и многу други беа дел од големоо шоу. Сепак на крај се случи големо чудо , и наместо да ја однесе Анабела Џогани победата и припадна на хрватски анонимус. Ива Гргурич прв пат настапува во реално шоу и се веројатно се покажа во правилно светло.


Напишете коментар