Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од Фазанерија Катланово (општина Петровец), како и корисниците од Ул. Христо Татарчев, од последна 24-ка до зградите во Припор, од страна на Водно ( општина Кисела Вода) и корисниците од Ул. Коле Неделковски, бр.32 (општина Центар)

од 08.30 до 09.30 часот, корисниците од село Љубин (општина Сарај)


Напишете коментар