Стратегот на Болоња и напаѓачот на Милан Златан Ибрахимовиќ се големи пријатели, а тоа го покажаа и со нивната нова средба во ноќен клуб на Сардинија.

Фудбалерот на Милан се појавил во дискотеката и нормално сите очи биле вперени кон него. Сепак, Ибрахимовиќ кога го здогледал Михајловиќ не се интересирал премногу за останатите.Напишете коментар