Италијанската водителка Дилета Леота, која неодамна се вери со познатиот турски актер Јан Јаман, го покажа својот прстен.

Пред неколку дена, спортската новинарка на својот официјален профил на социјалната мрежа Инстаграм ја сподели својата фотографија, на која гордо позира со накитот за веридбата. Луѓе блиски до секуларната двојка велат дека Јаман потрошил 28.000 долари или 196.000 турски лири за да го купи дијамантскиот прстен на својата партнерка.