Поради една бурна ноќ, Елена беше дисквалификувана, а сега полека вистината се расплетува.

Таа изјави по неколку дена од нејзиното напуштање на задруга :

За оваа личност која јавно ме карактеризираше како ментално болен, можам само да кажам дека тој изглед може да го видите на слики кој што ќе ги објавам а при тоа не се објавени до овој момент. За 2 месеци што ми беше тешко таму, тој ми даваше комплименти и беше до мене секогаш. Ми рече дека сум мала Сева, згодна, паметна, дека никогаш не треба да ги зголемувам градите , дека ќе ме направи ….. Правеше мрачни гримаси, пушташе крици од устата кога минувам и изјави дека очите му се насолзуваат кога ме гледа. Сонуваше дека имаме врска и неколку пати на прославата на Бора ме покани на уво да дојдам кај него да ми каже како имал однос со друга жена во тоалетот 2 часа. Велеше дека истото ќе го направи и со мене. . Пред Белата куќа, тој се обиде да ме фати за задниот дел на вратот и јас не знаев што да правам и почнав да врескав да ме пушти. После тоа, тој не сакаше да разговара со мене сè додека не го прашав за што станува збор, каде тој сериозно постапи и ми рече: Да, еве, ако сакаш да бидеш искрен, би ти бил еб…!