Претпладне околу 08:30 часот во близина на Рекиџиски мост на излезот од Струмица кон село Добрејци, пожарникарите извлекле жена падната во каналот.

Настанот го потврдија од Територијалната против пожарна единица на Струмица. Во извлекувањето на жената учествувале тројца пожарникари и едно техничко против пожарно возило.


Напишете коментар