Видеото со овој одличен јапонски начин на виткање на подароци е погледнато над 11 милиони пати на Јутуб.

Ваков начин на виткање на Божиќните и останатите подароци се практикува во Јапонија поради брзината и убавиот изглед на подароците. На почеток можеби ќе ви оди малку бавно додека не се навикнете, но штом ги научите чекорите никогаш веќе нема да ги заборавите.

Погледнете како тоа изгледа :