Во Србија денеска се направени 5.239 тестови за коронавирусот, од кои 69 се позитивни.

Нема нови починати, а вкупниот број на жртви од почетокот на епидемијата изнесува 250. Моментално во Србија има 447 активни случаи на Ковид-19, а на респиратор се 15 пациенти


Напишете коментар