Поранешниот новинар на босанската „Н1“ Ади Бебаниќ влезе во ЗАДРУГА вчера,но сепак тој денес ја напушти куќата.

Имено, членовите на задруга вечерва се собраа околу масата за да слушнат што им вели Големиот шеф.

  • Задругари, со оглед дека Ади избега по сопствена иницијатива, ние официјално го информираме дека е дисквалификуван. Според официјалните откритија од болницата, за него било најавено дека е здрав, но сепак решил да побегне – гласеше писмото од Големиот началник.

Потсетуваме, Адија се жалеше преку ден, а се направи голема галама дека има напад на паника.

Сега тој е принуден како што стои во договорот да им исплати 50 000 евра оштета на продукцијата ПИНК !