Познатата пејачка Јелена Карлеуша ја отвори душата во шоуто „Шок поток“, при што во еден момент плачеше и бараше реклами. Овој пат, пејачката беше искрена кога станува збор за сексуалниот скандал кој многу го повреди нејзиното семејство пред две години.

Jelena Karleuša - gole slike i porno klipovi - BalkanJizz.com

„Исто така, сакав да кажам нешто на таа тема. Молчев долго време. Чекав еден страшен период да оставам зад мене. Не само оваа година, туку и претходната. Поминав низ пекол во медиумите, тоа се нарекува медиумски линч “, објаснува Карлеуша, а потоа продолжи со слики од порнографска содржина:

„Вистина е дека сите слики што беа поставени се создадени без моја дозвола, без мое знаење. Тоа е содржина за која не знаев. За тие слики ми се заканија. Ме повреди мене и моето семејство. Луѓето што стојат зад тоа се нехумани. Тука не се зборува за мажественост. Нема ни малку мажественост. „Моето семејство помина низ пекол и ми беше тешко со тоа“, искрено рече таа, додавајќи дека била жртва на уцена.

karleusa1 - Sportske.ba

„Ме уценуваа со тие слики. Ултиматумот беше да бидам со некој со кого никогаш не сум била. Мајка ми почина кога се случуваше сето тоа “, рече таа, а на прашањето како тоа влијае на нејзиното семејство, пејачката„ одговори “со солзи.