Кога станува збор за коментарите на жирито и изборот на ментори на натпреварот „Звезда Гранда“, кандидатката Александра Дабиќ ја избра Виолета Вики Миљковиќ – кума на Цеца, за свој ментор.

Александра го објаснила тој избор со фактот дека јужњаците најдобро се разбираат и затоа ја одбрала Вики.

„Što južnije, to tužnije”“ – Карлеуша додаде по изјавата на натпреварувачот и избувна смеа но и бес кај другите колеги во жирито.

На Карлеуши не и се допаднаа коментарите за нејзиниот конкурент

Можеби подобро се разбирате но сепак тоа е вистината како одите кон југот е се полошо .