Мајката на Богдана Родиќ, Даниела Родиќ која вчера се реализираше во улога на баба, за српски Телеграф вели дека плачела кога првпат го видела внукот Жељко.

„Плачев. Што би рекле Наташа и Бојана: „Леле, мајко, ние тебе те немаме видено да плачеш“. Тоа беше нешто посилно од мене. Од среќа“, рекла гордата баба.

Таа вели дека малиот Жељко е ист како како Вељко.

„Ист, ист Вељко. Богдана објави фотографија од Вељко кога имаше девет месеци, кога го видов Жељко ми се појави таа фотографија, исти се,  вели тазе бабата.


Напишете коментар