АФЕРА

За две недели ќе ги дознаеме пресудите за главните актери во аферата Рекет, Бојан Јовановски и Катица Јанева. Меѓутоа, во јавноста цело време лебди дилемата кој навистина може да биде “мозокот” на целата афера? Дали некој од позадина ги влече конците?

Во вечерашната емисија Во Центар, чија премиера е денес ( четврток ) во 22 часот на youtube, се третира тоа прашање, со многу пикантни и ексклузивни информации.

Еве ја најавата за вечерашната емисија:


Напишете коментар