Водителот Иван Ивановиќ (45) и неговата дванаесет години помлада девојка Ања Петровиќ (33) го очекуваат своето прво заедничко дете. 

Љубовната приказна на хармоничниот пар трае четири години и тие никогаш не сакаа да зборуваат премногу за нивната врска во јавноста. Со оглед на тоа што Ања не е јавна личност, таа нивна одлука не изненадува. 

Aња не е активна на социјалните мрежи и ретко споделува фотографии.

Иван и Ања се во романтична врска од 2016 година, а се запознаа преку заеднички пријатели.
 Иако Иван Ивановиќ не зборуваше често за неговиот приватен живот, а со тоа и за неговата девојка Ања, тој еднаш призна дека таа е вистински херој, бидејќи, како што рече, не било лесно да се толерира. 

 – Ужасно е тешко да се биде со мене! Се восхитувам на мојата девојка. Сосема сум сериозна кога велам дека таа е вистински херој. Самиот факт дека ја работам оваа работа е доволно комплициран, и додајте го мојот карактер на тоа, и мојата историја – имам брак зад себе, ќерка… Сето тоа и како тоа влијае на врската – еднаш изјави тој за медиумите.