Познат е идентитетот на убавата но десега непозната медицинскат сестра која лекуваше пациенти заразени со корона облечена само во бикини. Станува збор за Надежда Жукова која има 23 години и е студент на Медицинскиот Факултет во градот Рјазањ.

Пред неколку недели фотографиите на Жукова беа хит на социјалните мрежи. На тие фотографии се гледа како таа само во бикини и облечена со прозирно заштитно одело ги негува пациентите заразени со корона.

Фотографиите биле направени во болницата зе лекување од корона во рускиот град Тула. Иако студент по медицина Жукова таму волонтираше сакајќи да им помогне на своите колеги полесно да се справат со пандемијата.

Денес беа објавени и нејзините фотографии и нејзиниот идентитет и за многумина вака фотографирана е уште поубава отколку на фотографиите каде е во бикини и во заштитно одело.


Напишете коментар