Колкава е воената и финансиска сила на длабоката држава!?

За сите кои се љубители на таканаречените теории на конспирации или тајни оваа емисија ќе биде вистинска бонбона емисија. Ќе биде емитувано интервјуто, или првиот дел од интервјуто, со новата звезда на тие конспирации-Александар Ного.

Во последните 12 месеци нaјмногу барања имаше за интервју со Југослав Петрушиќ и со Александар Ного. Вечерва ќе можете да проследите повеќе од 90 минути интервју со мајсторот на конспирациите Александар Ного.

Ќе бидат отворени многу теми, ќе бидат дадени одговори на многу прашања. Со нешто ќе се согласите, со нешто нема да се согласите, но сигурно ќе уживата во интервјуто и емисијата.

Емисијата можете да ја погледате на следниот линк :