Додека министерката Радмила Шеќеринска даваше интервју околу можноста за избори група на навивачи скандираа „Никогаш Северна, само Македонија“ . Со самото тоа изјавата на министерката дојде во втор план затоа што камерите упорно ги снимаа навивачите .


Напишете коментар