Министерот за одбрана на Република Бугарија во акција. Покажа одлична подготвеност и војничка прецизност. Се гледа дека на чело со него бугарската Армија е ударна тупаница на НАТО.

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, people sitting, outdoor and nature

Напишете коментар