По прославата на ФК ВАРДАР откакко ФФМ донесе одлука да им се додели титулата се дигна многу прашина .Беа критикувани затоа што на растојание од 2 метри ја прославија својата титула со мал број фанови . Воедно беа критикувани на два фронта. Првиот беше од јавноста , а другиот од самите навивачи на КОМИТИ. Беа критикувани од самите фанови затоа што и тие сакаа да присуствуваат на самата прослава. Но со примерни одговори ветија дека ќе ја прослават во подобри времиња како што доликува.

Деновиве се крева голема прашина околу иднината на ФК ВАРДАР . Искрено и од срце се надеваме дека ќе се наиде на решение и дека пак ќе блеска еден од најголемите клубови во нашата земја . Со среќа титула КОМИТИ !


Напишете коментар