Таа наводно стомакот го крие од јавноста со широка облека. Иако досега пејачката имаше неколку неуспешни врски, изгледа конечно е среќна во љубота и на повидок е нешто посериозно.

Поп ѕвездата е фотографирана во Малибу пред нејзиниот автомобил за време по прошетката со партнерот. Нејзината широка гардероба и стомакот го привлече вниманието на јавноста.


Напишете коментар