Рано утрово започна гласањето во Македонија, кое е прво во историјата во вакви услови на пандемија.

Според информациите на надлежните органи, гласањето се одвива без поголеми проблеми и нерегуларности, а истото ќе трае до 21 часот вечерва.

Според состојбата на терен, се забележува дека се почитуваат препораките за заштита од корона вирусот.


Напишете коментар