Пејачот Дарко Лазиќ откри детали за дуетот што го сними со неговиот кум Андреана Чекиќ, но зборуваше и за пороците.

Darko Lazić

Пејачот во последните месеци ослабе повеќе од 50 килограми, и иако се грижи за диетата, алкохолот, како што вели, не може целосно да се откаже.

Не можам да се дрогирам , тие ми забрануваа, не можам да јадам, дали можам барем да пијам? Кога јадев, ми велат: „Еве една свиња“, кога земав дрога, бев наркоман, сега кога пијам, веројатно сум алкохоличар.. Шега на страна, тие ми забранија сè, морам барем да испијам