Една од најатрактивните пејачки во регионот, Милица Павловиќ во интервју за курир.рс во емисијата „Пулс Србија“ откри приватни детали од својот живот.

Имено, таа откри дека 9 години не била со маж, но и откри кои особини треба да ги поседува нејзиниот партнер.

Јас не можам да бидам со личност која не знае што сака од себе и од својот живот. Јас знам што сакам од себе. Не можам да бидам со личност која не е остварена, која нема цел“,  вели Милица и додавa:

Тој на почетокот може да биде задоволен со нешто, но подоцна ќе се појави тој хендикеп и не може да се покаже пред жената онака како треба, да биде маж во вистинска смисла на зборот“, вели Павловиќ.

Напишете коментар