Многу популарниот јутјубер и контроверзен српски публицист и аналитичар, Мирољуб „одиш под мач бато“ Петровиќ, одговарајќи на прашање на неговите гледачи изјави дека македонскиот новинар Васко Ефтов е најдобриот новинар на Балканот .

Еве го целото видео каде Мирољуб Петровиќ го анализира работењето на Васко Ефтов.


Напишете коментар