Еден од натпреварите кој што му останаа во долго сеќавање е натпреварот со старата дама. Како што тој и самиот изјави тој на сите натпревари дава 100 посто од него, но на овие натпревари едноставно се дава и последниот атом од својата енергија . Да се игра против најдобрите е секогаш мотив , а тој со својата игра покажа дека може да се носи рамо до рамо со најдобрите.


Напишете коментар