На Фејсбук страницата „Легенди на осумдесеттите“ беше објавена фотографија од Кристијан Голубовиќ од почетокот на основното училиште.

Погледнете ја фотографијата и обидете се да го пронајдете детето кое прерасна во жестоко момче од белградскиот асфалт.

kristijan golubović

На споменатата страница пишува дека Кристијан е прв од лево во долниот ред. Тој исто така пишува дека бил избркан од училиштето во кое се префрлил во трето одделение затоа што во тоа време веќе бил „луд“ и многу немирен.