На денешен ден пред точно 80 години Германија и Хитлер решија да ја нападнат Русија . Можеби тоа беше кобната грешка на Хитлер во Втората Светска Војна.

Денес Русите во Келн им возвратија, со будење во 4 часот утрината. Со Руски песни, знамиња и петарди…


Напишете коментар