Кристијан Голубовиќ е дефинитивно еден од најимпресивните конкуренти во „Задруга 4“ и веќе може да се каже дека тој е еден од фаворитите за победа.

Некои гледачи веруваат дека неговата единствена вистинска конкуренција е Милјана Кулиќ, која е во состојба да го испровоцира до степен до кој може да стори нешто за што би можел да биде дисквалификуван.

Kristijan Golubović

Кристијан е љубоморен и завидлив на Микси само затоа што таа може да е поинтересна од него и неговите патолошки приказни и бајки. Покрај тоа, таа е посилна психички од него и има најголем хонорар – додаде овој гледач во друг коментар.

Kristijan Golubović