Елиф Елмас вчера го прослави својот 21. роденден, а на неговиот роденден се појави речиси целиот тим на Наполи.

НАшиот репрезентативец е еден од омилените фудбалери во клубот, и нормално е што колегите го испочитуваа на роденденот. Заедничката фотографија и роденденската торта е само доказ дека во Наполи тимскиот дух царува и дека тој е важен дел во успехот на клубот.