Научниците од Универзитетот „Орду“ во Турција тврдат дека од крвната група зависи потенцијата на мажите. Тие велат дека оние со крвна група „А“, „Б“ и „АБ“ имаат четири пати поголема веројатност да „ве изневерат во кревет”

Тие уживаат во кревет и можат да водат љубов со часови

Луѓето со крвна група „0“ (нулта)  се познати како дарежливи сексуални партнери, на кои задоволството на другата страна им е исклучително важно. Понекогаш ќе се одречат од своето задоволство само другата страна да ужива повеќе. Инаку, оваа крвна група не само што е најчест тип на крв кај човечката популација, но историски докажано и најстар – истражувачи и историчари посочуваат дека носители на овие видови крвни групи биле, всушност, првите луѓе во светот.

Луѓето со крвна група „0“ се природно оптимистички, одговорни и совесни. Сепак, тие исто така имаат свои слаби точки, стрес и здодевност. Тоа ги убива во поим и предизвикува деструктивно однесување. Адреналинот е она што ги прави да се чувствуваат живи – колку повеќе се активни, толку имаат повеќе позитивна енергија.

Мажите со крвна група „А“, „Б“ и „АБ“ се со поголема веројатност да „ве изневерат во кревет“

Научниците од Универзитетот Орду во Турција тврдат дека од крвната група зависи потенцијата на мажите. Според нивното истражување, мажите со крвни групи „А“, „Б“ и „АБ“ имаат четири пати повеќе шанси да страдаат од еректилна дисфункција во одреден момент од нивниот живот.

Тие велат дека мажите со група „0“ се среќни затоа што имаат помала шанса да остават жена разочарана по сексот. За споредба, од анкетираните луѓе, 42 проценти од оние со крвна група „А“ имале проблем, а само 16 проценти од нив биле група „0“.