Леброн ја организираше акцијата „Повеќе од глас“, чии активности се насочени кон активирање на црните гласачи во Соединетите држави во пресрет на претседателските избори во земјата. Во акцијата учествуваат познати спортисти и уметници со афроамериканско потекло.

Кошаркарот на Голден Стејт, Дрејмонд Грин го сподели своето мислење за кошаркарот на Лејкерс, Леброн Џејмс.


Напишете коментар