На социјалните мрежи е објавено видео од Полихроно во Грција. За жал за разлика од минатите години плажите се празни. Дали годинава туристи од нашата земја ќе уживаат на грчките плажи останува да видиме каква одлука ќе донесат надлежните во Грција.


Напишете коментар