Младиот боксер Веjко Ражнатовиќ е доста активен на својот Инстаграм профил, а колку луѓе сакаат да ги следат настаните во неговиот живот покажува и бројот на неговите следбеници.

Овој пат ги загрижи обожавателите со необична објава, а многумина се прашуваат за што се работи.

Veljko Ražnatović

  • Не можете да им правите лоши работи на луѓето и да очекувате да живеете убав живот – објави Веjко на својата сторија на Инстаграм.

Без разлика дали некој особено го разочарал или само му се допаднала сликата, не можеме да кажеме со сигурност, но мора да признаеме дека Ражнатовиќ испрати силна порака.

Veljko Ražnatović