Во вечерашната емисија Во центар во 22:00 часот на YouTube ќе има две интервјуа, едно со Љупчо Ристовски, Претседател на Интегра и со Солза Грчева, Претседател на Глас за Македонија.

Ќе бидат отворени многу теми и прашања, почнувајќи од прашањето до кога македонските премиери ќе коленичат дома и надвор од државата и завршувајќи со прашањата како да си ја зачуваме и спасиме државата. Во најавата можете да видите дел од интервјуто со господинот Љупчо Ристовски.

Повеќе не може да има премиери кои ќе коленичат!

Повеќе не може да има премиери кои ќе коленичат!

Publiée par vocentar.com sur Dimanche 12 juillet 2020

Напишете коментар