Работник(60) падна денес од осмиот кат на зградата, поточно, од висина од 25 метри на Дорчол-Белград . За среќа, и благодарение на неговата неверојатна умешност, тој го преживеа овој тежок пад.

Мажот успеал да ги дофати јажињата што виселе од кранот и со тоа да го ублажи падот.

Тој се здобил со повреди на ногата и главата.