Овој детал направи повеќе да зборуваме за него отколку за борбата на 19 август 1995 година.

Мајк Тајсон беше бесен откако излезе од затвор, па му беа потребни 89 секунди да го нокаутира Питер МекНили. Години подоцна, поточно четвртина век подоцна, се зборува само за тоа што се случи непосредно пред натпреварот, бидејќи многумина можат да се заколнат дека ќе видат мобилен телефон! И навистина проценете сами во видеото: