На  социјалните мрежи се појавија фотографија од 1993 година на која позираат три познати фолк пејачки.

Една од нив е фолк вездата Цеца Ражнатовиќ во тесен комбинзон кој ја истакна нејзината линија.

Пејачката позираше со своите колешки Ана Бекута, Снежана Ѓуришиќ и Мира Шкориќ.

Зад нив позираат четири некогаш најпосакуваните мажи – Славко Бањац, Зоран Калезиќ, Драган Којиќ Кеба и Добривоје Топаловиќ.

Цеца тогаш се уште го имаше  презимето Величковиќ.