Може некому да се допаѓа, некому не, но дека Новак Ѓоковиќ има срце-планина, докажал многу пати и сега и во минатото.

Денеска му го наполни срцето на едно младо Македонче, го поздрави со снимка во живо и изрази надеж дека наскоро ќе се види и запознае со него.