Театарската претстава посветена на ЛГБТ заедницата која ја гледала во 2016-та година вели дека и ги отворила очите: тогаш сфатила дека е бисексуална, но тој дел од животот морала да го крие.

Една свештеничка од САД кренала голема прашина на социјалните мрежи кога ја напуштила работата и почнала да занимава со нешто сосема друго. 

Никол Мичел, мајка на три деца, ги кренала рацете од црквата и почнала да заработува на фотографии од своето разголено тело, кои ги поставува на аматерскиот сајт за возрасни “OnlyFans”.

“Уште како дете мечтаев да станам стриптизета, но ме воспитуваа во верски дух и почнав да верувам дека моите сексуални желби и моето тело се грев”, изјавила Никол Мичел.