Неверојатна трансформација…

Иако таа денес важи за една од најубавите на естрадата, Александра Пријовиќ популарноста ја доби поради музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд“, малку е познато дека Александра својата кариера ја има започнато на 14 години.

ФОТО) Штедеше пари за пластични операции: Александра Пријовиќ некогаш и  денес
Од просечна девојка до дива која се капе во милиони: Александра Пријовиќ на своите почетоци

Тогаш била дел од издавачката куќа „MegaSound“, за која објави неколку синглови. Изгледала сосема поинаку, а во продолжение погледнете го нејзиниот настап и сами проценете колкава е трансформацијата.