Тргнуваме со Шишковски меѓу диреците, а во одбраната тројката Зајков, Муслиу, Велковски. Во средниот ред Тотре, Костадинов, Трајковски како поофанзивец, а на страничните позиции Бејтулаи десно, Ристовски лево, кои покрај во нападот, ќе помагаат и во дефанзивата. Во нападот задолжени за голови капитенот Тричковски, и младиот Стојановски кој постигна гол со Естонија.