Популарниот водител Огњен Амиџиќ беше примен во КБЦ Бежанијска коса. Имено, тој добил пневмонија и неговата состојба не е загрозена.

По овој повод тој се огласи од болницата.

Јас се чуствувам добро. Ме примија во болница затоа што лекарите сакаат да ја следат мојата здравствена состојба – вели водителот за „Блиц“.

Се надевам дека се ќе заврши за брзо, не сум сјајно но сепак ќе биде подобро , верувам.