Пејачката Сека Алексиќ заедно со сопругот и двата сина живее во вила од 450 квадрати во Стари Пазов. Пејачката е далеку од сообраќајната гужва и врева, па ужива во својот дом кој се наоѓа среде ливади.

Околу дворот се наоѓа висока ограда. Во дворот на пејачката има базен, а бидејќи Алексиќ е љубител на домашните животни, за своите кучиња има изградено неколку куќички. Околу целата вила е зеленило, а во еден дел од дворот се наоѓа и базен. На имотот има уредено и игралиште на кое има лулашки, тобоган и трамболино. А во задниот дел на дворот се наоѓа приватна теретана на пејачката и нејзиниот сопруг.


Наводоно за изградба на куќата, Алексиќ издвоила 500 000 евра. Екипата на „Папарацо лов“ ја снимаше со дрон ја снимаше куќата на Сека, а пејачката во тој момент се играла со својот син Јаков во дворот.

Погледнете како изгледа ова мало „царство“ на пејачката.


Напишете коментар