Изгледаа како холивудска двојка!

Емотивниот живот на Цеца Ражнатовиќ отсекогаш ја интересирал јавноста, а тој беше единствениот човек што пејачката и го претстави на јавноста по смртта на Аркан.

Тој е поранешен модел, Владимир Цветковиќ Цвеле!

Тие беа во врска 6 месеци, а како што признаа и двајцата, било бурно, но успеале да ги решат недоразбирањата и да ги надминат разликите.

Цеца и Цвеле излегуваа заедно, се појавија на разни настани, патуваа, престојуваа во нејзината куќа на Кипар. Сепак, поради непомирливите разлики, врската заврши само по половина година.

“Раскинавме поради непомирливи разлики во карактерите, но со договор и без грди зборови. Ни се случи тоа што им се случи на други двојки, така што нема ништо сензационалистичко во раскинувањето. Ќе останеме пријатели и ќе чувам само убави спомени од времето поминато со Владимир “, рече Цеца по раскинувањето.

Набргу по раскинувањето, Владимир откри што најмногу му пречи кај Цеца.

“Цеца не сакаше многу да се движи, па поголемиот дел од времето го поминуваше дома. Таа по природа не е авантурист. Она што се случи после врската најмногу ми пречеше. Имав некои непријатности од разни новинари кои пишуваа невистини и мои коментари тие не сакаа да објавуваат “, рече Цветковиќ.

Тој денес ја ситни педесетката и изгледа доста поразлично. Сè уште е во добра форма, тој стана успешен бизнисмен посветен на медицината, односно бизнисот со трансплантација на коса.