Иако не зборува често за приватниот живот, семејството на познатата српска пејачка Јана Тодоровиќ поседува прекрасен дворец. Имено таа во Германија поседува импозантен замок, а во последно време како самата признава времето се почесто го поминува таму.

Таа додава дека во склоп на комплексот има и езеро, а од дворот може со чамец да се плови низ него.

-Лудо! Дворецот се наоѓа 200 километри од Минхен, а дваесетина од Нирнберг, додалапејачката.

Нема само Драгана Мирковиќ дворец од соништата: Оваа пејачка поседува  вистински замок, дури има и сопствено езеро (ФОТО)