Во ова кратко видео ќе можете да разберете многу работи за животот на македонците во Егејска Македонија . За тешката борба, маките и голготата низ која поминале сведочат многу личности. Наше е дали ќе заборавиме , премолчиме или вечно ќе ги памтиме овие неправди !

извор на видео : https://opserver.mk/


Напишете коментар