Педесет и две годишен пациент заразен со корона вирус кој бил згрижен во болницата „Шефкет Ндроќи“ извршил самоубиство.

Самоубиството го извршил така што се фрлил од балконот на болницата каде бил сместен.

Сместен бил на одделението во кое биле згрижени потешките случаи.