Во реалното шоу „Задруга“, задачата за правење филм е во тек.

Кристијан Голубовиќ, поранешен криминалец, а сега реалити звезда , вечерва испадна од својот кафез.

Вечерва, не му помогна ниту долгото искуство со качување, ниту слегување низ зидовите на бреговите низ цела Европа.