Лидерот на Единствена Србија, Драган Марковиќ Палма зборуваше за Жељко Ражнатовиќ Аркан и истакна дека „неговата сопруга Светлана Ражнатовиќ Цеца можеше на Аркан да му каже се што сака”.

Цеца се смееше да му каже на Аркан сè!  Аркан ќе зборуваше нешто, а таа му вели: Ајде замолчи веќе!  Тој се насмееше и ќе замолчеше. Јас бев сведок на тоа, вели Палма. 

Откако го имам запознати, не можам да кажам ниту еден лош збор за Жељко Ражнатовиќ Аркан.  Аркан го сакаа сите политичари. Зоран Ѓинѓиќ  прв дојде да изрази сочувство кога тој беше убиен, раскажува Палма.

Ако имаше скала за мерење на љубовта, тогаш љубовта меѓу Аркан и Цеца ќе беше на максимум, вели тој и додава:

Повеќе пати бев кај нив на ручек, сè беше подготвено од Цеца и нејзината мајка. Тие сами готвеа. Прстите да си ги излиже човек.

Ми беше многу тешко кога беше убиен. Една година не слушав музика и не одев во кафеана, рече Палма.

Сега мојот брат Ивица Дачиќ работи одлично, како и Вучиќ, вели тој.

До пред шест или седум години, Дачиќ не одеше на море, немаше време, но бидејќи Единствена Србија има канцеларија во Паралија, јас го однесов.

Кога го возев на мотор, тој сакаше да ме удави, вели Палма.